fbpx

Vrei un magazin online?

Consultă pagina și contactează-ne

De ce ai nevoie de un

Magazin online

58.6% dintre români

Caută informații despre bunuri sau servicii înainte de achiziționare

11.7 milioane de români

Utilizează internetul cu o frecvență zilnică sau cel puțin săptămânală

39% dintre români

Verifică prezența online a afacerilor cu care interacționează

Un magazin online este o afacere profitabilă. De ce spunem asta? Spre deosebire de magazinul fizic, acesta prezintă o serie de avantaje. În primul rând costurile sunt mult mai mici. Se elimină cheltuielile pentru chirii, rafturi, vitrine, angajați, depozit și lista poate continua.

Realizarea unui magazin online
 poate face diferența dintre eșec și succes, dintre profit și pierdere. Oferă-le clienților tăi o varianta modernă și comodă de a-ți cumpăra produsele – distanță de la client la magazin este de un singur click!

Integrarea tuturor modalităților de plată și a serviciilor de curierat

Pentru a simplifica toate procesele de pe magazinul online, putem implementa modalități de plată cu cardul și sisteme de curierat (generare AWB, status comandă, etc). Toate acestea pentru a economisi timp, de a automatiza procesul si de a vă ușura munca.
Serviciile noastre pentru

Realizarea unui magazin online

Ce include pachetul de realizare a unui magazin online?

Consultanță

Putem transpune ideile dvs. în lumea virtuală, trebuie să fie o comunicare bună între noi și dvs. pentru a vă oferi serviciile dorite

Domeniu site

Domeniul dvs. trebuie să fie ales cu grijă, noi vă putem sugera câteva nume pentru acesta, dar și o firmă autorizată pentru înregistrarea acestuia

Găzduire web

Pentru ca un site să ruleze, acesta trebuie să aibă parte de găzduire web. Vă putem oferi găzduirea web perfectă pentru site-ul dvs

Setări

Efectuăm setările ce sunt necesare pentru o funcționare cât mai bună a site-ului dvs

Dezvoltare

De îndată ce avem toate informațiile și setările făcute, putem da drumul la dezvoltarea site-ului

Securitate

Securitatea este foarte importantă atât pentru dvs. cât și pentru vizitatorii site-ului. Toate site-urile create beneficiază de SSL gratuit

Backup

Alături de găzduirea web SSD, se vor face copii de rezervă asupra a tot ce aveți pe dvs. încărcat pe găzduirea web: site, mail-uri, baze de date, etc.

Mail personalizat

Vă vom crea mail-uri personalizate pentru afacerea dvs. Spre exemplu: contact@domeniu.ro

Asistență

Oferim suport tehnic pentru orice fel de problemă telefonic sau prin mail pe întreaga perioadă a colaborării și după finalizarea website-ului

Când vine vorba de prețuri în realizarea unui site de prezentare, acestea sunt personalizate în funcție de nevoile clientului.

Un site de prezentare poate să ajungă să aibă un preț de 200, 400 sau chiar 1000 euro.

Pentru bugetele reduse alocate creării unui site de prezentare, putem oferi un pachet de bază la doar 499 lei.
Site-urile create pentru clienții noștri sunt realizate în platforma WordPress. Este o platformă stabilă atât pe partea de securitate, cât și pe partea de optimizare.
Da, putem asigura mentenanță timp de 30 zile imediat după ce predăm proiectul către dvs. După această perioadă pentru mentenanța unui site web trebuie să aveți un abonament lunar.
Mai multe informații legate de acestea puteți să le vedeți aici.

Am lucrat cu cei de la SimPixel de când firma nu avea deloc prezență în online. Aceștia m-au învățat cât de importantă este aceasta și acum mă bucur de rezultatele muncii lor. Vă mulțumesc!

Costin S. - SPĂLĂTORIA ECOCLEAN

Când i-am contactat pe cei de la SimPixel am știut că fac o alegere bună și așa a fost! Mi-au făcut website-ul în scurt timp și suportul din partea lor a fost pe măsură. Recomand!

Mihai C. - BĂRCI KIMPLE