fbpx

SIMPIXEL.ro este denumirea comercială a S.C. SIMPIXEL DESIGN S.R.L.-D. persoană juridică de naționalitate română, având sediul în Municipiul Piatra Neamț, str. Aleea Garofiței, bloc 26, scara E, ap. 86, cod unic de înregistrare: 45561267, nr. înregistrare: J27/122/2022. 
Navigarea pe site-ul www.simpixel.ro reprezintă acordul dumneavoastră cu termenii și condițiile de mai jos.

1. Informații personale
Sunteți de acord ca furnizarea datelor personale de catre dvs. se face prin completarea formularelor de contact din site. In lipsa completarii acestor formulare, site-ul SIMPIXEL.ro nu stocheaza sau prelucreaza datele dvs.

Exista mai multe formulare de contact: cel din pagina ‘Contact’ si cel din fereastra de chat. Datele personale din fereastra de chat sunt stocate si prelucrate de către o terță parte. Cele din pagina de ‘contact’ sunt stocate de noi temporar, si sunt folosite pentru a va contacta înapoi atunci când aveți solicitări. Daca nu se va încheia o colaborare intre noi si dvs. datele vor fi șterse automat din baza de date.

2. Securitatea datelor personale
Datele dumneavoastră personale vor putea fi utilizate de către S.C. SIMPIXEL DESIGN S.R.L.-D. pentru a va contacta înapoi, prin e-mail, posta sau telefonic.
Datele dumneavoastră personale vor putea fi transmise autorităților în drept cu scopul verificării tranzacțiilor comerciale sau altor autorități în drept pentru efectuarea oricăror verificări justificate în baza legii.
Datele furnizate de către clienți sunt strict confidențiale. S.C. SIMPIXEL DESIGN S.R.L.-D. se angajează în fața clienților săi să nu furnizeze aceste date unor terțe persoane sau companii și să le utilizeze strict pentru uzul relației de afaceri dintre client/vizitator și S.C. SIMPIXEL DESIGN S.R.L.-D.
Acest site folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul nostru.

S.C. SIMPIXEL DESIGN S.R.L.-D. se obligă să respecte drepturile dumneavoastră conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastră trimisă la adresa [email protected], se obligă: să rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date; să înceteze prelucrarea datelor dumneavoastră personale.

S.C. SIMPIXEL DESIGN S.R.L.-D. certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificările ulterioare. Printre aceste drepturi se numără (enumerarea neavând un caracter limitativ):

  • dreptul de a cere S.C. SIMPIXEL DESIGN S.R.L.-D. să vă confirme dacă prelucrează sau nu datele dumneavoastră personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;
  • dreptul de a cere S.C. SIMPIXEL DESIGN S.R.L.-D. să rectifice, actualizeze, blocheze sau șterge, în mod gratuit, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001;
  • dreptul de a cere S.C. SIMPIXEL DESIGN S.R.L.-D. să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;

3. Metode de plată
Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).
Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.
Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.
Siguranță informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în siguranță.
Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.
Pentru plata cu cardul, tranzacția va apărea pe extrasul de cont cu numele SimPixel.

4. Metodele de livrare
Produsele și serviciile societății SIMPIXEL DESIGN S.R.L.-D. sunt virtuale, astfel încât nu vor exista posibilități de livrare prin curierat sau orice altceva de genul.
Clienții vor avea acces la informațiile proiectului comandat printr-un mail provenit de la adresa [email protected].
Termenul în care clientul va putea beneficia de un serviciu va fi de maxim 14 zile lucrătoare, sau pot apărea și excepții care vor fi menționate în contractul de prestări servicii.
* Clientul beneficiază de serviciul de mentenanță imediat după achitarea unui abonament de mentenanță site.

5. Politica de anulare/rambursare
Orice client al societății SIMPIXEL DESIGN S.R.L.-D. are posibilitatea de a renunța în termen de 14 zile doar la serviciile de mentenanță website și găzduire web. Clienții pot renunța la aceste două servicii doar în termenul menționat anterior, fără alte motive. Dacă s-a depășit termenul, suma achitată pentru serviciile respective nu mai poate fi returnată.
Posibilitatea de a renunța la o comandă achitată deja în avans sau integral pentru un site de prezentare, magazin online sau orice alt fel de website nu este posibilă.
După anularea unei tranzacții prin card, banca emitentă va returna suma în contul clientului în termen de 1-30 de zile, in funcție de politica acesteia.

Solicitările sau detaliile suplimentare privind datele personale se fac in scris, către adresa sediului nostru social sau pe email la [email protected]